+372 518 2320

+372 518 2320

LuotettavaKumppaniyritys

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kaipaatko viihtyisämpää kylpyhuonetta ja saunaa? Kaipaavatko laatat, paneelit, valaistus ja kalusteet uudistamista? Haluatko nauttia uudistetuista ja toimivista tiloista ja välttää tulevat huolet? Oikein tehty remontti laadukkailla materiaalivalinnoilla on turvallinen, kaunis ja toimiva kokonaisuus, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Kylpyhuoneen rakenteet täytyy käydä huolellisesti läpi purkutöiden jälkeen. Varsinkin vanhoissa taloissa ja taloyhtiöissä on rakenteet tehty vanhojen määräyksien mukaan, joten ne eivät välttämättä vastaa uusia rakennusmääräyksiä. Me noprocilla käymme kaikki huolellisesti läpi asiakkaan ja taloyhtiön määräämän valvojan kanssa. Rakenteiden uusimisesta ja remontista tehdään tarkat suunnitelmat ja työselostukset. Olemme erikoistuneet myös vanhojen rintamamiestalojen saunaosastojen remontointiin. Teemme myös kaikki muut kylpyhuone/saunaremontit ja kotikylpylät.
Myös lvis-suunnitelmat / tarvittavat kuvat. Remontti tehdään aina nykyisten laatuvaatimuksien ja vaadittujen suunnitelmien mukaan. Markkinoilla on paljon uusia tyylikkäitä ja laadukkaita materiaaleja, joten oikeilla materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa myös onnistuneen remontin tyylikkyyteen ja kokonaishintaan.
Toimialueemme on koko pk-seutu.

Pyydä veloitukseton arviokäynti, se ei sido Sinua mihinkään